Painted Horse Solution is in 2019 opgericht door Maartje van Ginkel (1994). Met als doel mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkelingen. Paarden kunnen in dit leven een waardevolle rol voor iedereen spelen. Na mij in 14 jaar paarden te hebben ontwikkeld, ontwikkelde ik mijn eigen specialiteiten.Eerst heb ik een opleiding paardenhouderij en management gevolgd. Toen ik mijn diploma had begon ik les te geven.Ik heb een tijdje op een manege gewerkt en lesgeven.Daarna besloot ik mij meer te gaan focussen op prive lessen te geven en klanten te helpen met het trainen van hun paard.Ik ben gespecialiseerd in het welzijn, de zithouding van de ruiter en het rechtrichten van het paard.

Omdat veel mensen naar mij toe kwamen met hun persoonlijke problemen, wilde ik coaching toevoegen zodat ik ook deze mensen kan helpen


Assistent-coach niveau 1
 
Ik ben afgestudeerd aan de Keulseweg in Pijnacker. Als Equine Assisted Coach ben ik lid van de KREAC / CAT. Dit zorgt voor de kwaliteit en zorgt ervoor dat coaches blijven voldoen aan de normen. Zo worden verschillende intervisies georganiseerd en blijft de coach bekwaam. Ik zal me ook blijven ontwikkelen als coach en instructeur.

gallery/_a5a4687

Vingino 

Vingino is een ruin van 7 jaar jong. Ondanks zijn jonge leeftijd is het paard een ware leermeester. Voor jong en oud heeft hij wel een uitdaging klaar. Als ruiter of als coachee kun je veel van dit paard leren. 

gallery/_a5a4703