Bij Painted Horse Solution worden verschillende diensten aangeboden, de Focus is op Coaching met paarden en paardrijden.

Coaching


Coaching kan op een teamgerelateerde of individuele manier plaats vinden. Onder teams verstaan we ook partners / relaties. Je gaat aan de slag met een hulpvraag. Inplaats van het praten over ga je aan de slag met het paard. De activiteit wordt afgestemd op jouw hulpvraag. Door aan de slag te gaan met het paard wordt de oefening visueel en zal je sneller tot de kern kunnen komen waaruit een oplossing kan voort vloeien. Naast individueel coachen worden er ook vaak groepsactiviteiten/workshops georganiseerd waar je aan mee kunt doen, zodat verschillende mensen kunnen leren van elkaar. Wil je een keer meedoen hou dan de evenementen pagina in de gaten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Paardrijden

disciplines
- Bitloos
-Centred riding 
-Natural Horsemanship 
- Rechtrichten
- Buitenrijden
-Springen

- Longeren enkel en dubbele lijnen

- Gronwerk/werken aan de hand 

 

Als instructeur geef ik verschillende paardrijlessen voor iedere persoon op maat. Iedereen is welkom om te komen rijden jong of oud. Ik begeleid ook ruiters met kleine beperkingen. Momenteel heb ik twee vaste paarden die ingezet worden voor mijn lessen. Ook geef ik les aan klanten met prive paarden. Onze stal is gelegen aan een bos waar wij regelmatig gebruik van maken. Na de les gaan we vaak nog een rondje buiten uitstappen. Bij onze lessen staat plezier hoog in het vaandel. Als het mooi weer is gaan we ook wel eens zwemmen in het bosmeertje. Voor ieder wat wils vraag gerust naar de mogelijkheden.